Selskap & Catering

Selskap & Catering

Planlegger du selskap? Vi har flotte lokaler for alle anledninger, og vi tilrettelegger for små og store selskap gjennom hele året. Vårt kjøkken gir deg de beste menyer basert på gode råvarer.

Selskap ved sjøen

Vi på Farsund Fjordhotel har mange års erfaring med planlegging og gjennomføring av selskap og eventer. Hotellet har vært et populært sted for bryllup, konfirmasjoner, barnedåper og andre merkedager for minneboka. Vi bidrar med planlegging, borddekking og dekorering, og vårt kjøkken setter sammen de beste menyer for ditt selskap. Vi har også anlegg om man vil spille musikk, samt prosjektor om det skulle være ønskelig. I samarbeid med Fargerike Drømmer i Vanse kan vi også levere ballongdekorasjoner og dekor.

Vi vil vil gjøre vårt beste for at ditt arrangement skal bli akkurat slik du ønsker, og vi legger vekt på at du som arrangør kan komme med forslag og ønsker gjennom hele prosessen. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud! For mer info og booking, tlf: 48 36 86 91, eller mail: sunniva@fjordhotellene.no 
 

Catering

Hos oss kan du også bestille catering, enten det gjelder selskap eller andre eventer/arrangementer. Vårt kjøkken har satt opp flotte cateringmenyer som vi gjerne sender deg. Du kan også få leie det du trenger av utstyr/personal til ditt selskap hos oss, enten det gjelder vinglass, duker, servitør etv. For mer info og booking. tlf: 38 38 98 00, eller mail: farsund@fjordhotellene.no
Mat & Drikke

Kos deg med god mat og drikke i vår bistro

Hotellets bistro har egen terrasse med flott sjøutsikt,og vår ala carte meny har et rikt utvalg av små og store retter basert på gode råvarer.