Julebord

Julebord

Endelig julebordstid! Vi skreddersyr ditt julebord hos oss med deilig mat, overnatting og uforglemmelige opplevelser. Ta turen til oss på Floridaodden, å få den rette julestemningen.

Julebord i Farsund

Velkommen til den ultimate julebords opplevelsen hos oss! Vi er dedikert til å skape den perfekte atmosfæren og fremme de kjære tradisjonene, slik at du og dine gjester kan nyte en minneverdig stund. Enten du representerer en bedrift, en mindre gruppe, eller ønsker å feire sammen med familie og venner, har vi det perfekte julebordet for deg.
Vårt klassiske julebord er inkluderer en innholdsrik buffé med et utvalg av både varme og kalde retter, stort dessertbord og underholdningen vil sørge for at stemningen er på topp hele kvelden. Vi presenterer stolt våre klassiske julebord på følgende utvalgte datoer:

Fredag 24. november – Live-opptreden med Justin Case
Lørdag 25. november – Live-opptreden med Justin Case
Fredag 1. desember – Live-opptreden med Justin Case
Lørdag 2. desember – Live-opptreden med Justin Case
Fredag 08. desember – Live-opptreden med Justin Case
Lørdag 09. desember – Live-opptreden med Justin Case
Fredag 15. desember – Live-opptreden med Tor Arve og han Andre
Lørdag 16. desember – Live-opptreden med Tor Arve og han Andre
 
For de som ønsker å dele julegleden med hele familien, tilbyr vi også vårt familiære julebord på søndager. Familiejulebord inneholder buffet med varme og kalde retter, samt stort dessertbord.
 03. desember
10. desember
17. desember
 
Vi har også satt sammen en spesiell à la carte-meny som vil ta deg med på en kulinarisk reise gjennom den tradisjonelle julematen som alle kjenner og elsker. Vår meny vil bli tilpasset for å fange den genuine smaken av julen, og vi ser frem til å dele den med deg. Gjør årets julebord til noe ekstraordinært ved å velge vårt hotell som vertskap. La oss ta oss av detaljene, slik at du kan fokusere på å skape minner og nyte denne spesielle tiden sammen med kolleger, venner og familie.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig julefeiring hos oss!
 

Send forespørsel

Husk at dette er kun en forespørsel om booking.
Bookingen er ikke bekreftet før du mottar bekreftelse av oss per e-post.