Gruppeturer

Gruppeturer

Vi tar imot små og store grupper gjennom hele året, og tilrettelegger etter kundens ønsker og behov. Et besøk hos oss en flott mulighet til å oppleve Sørlandet på sitt aller beste.
Foto: Alf Sverre Torgersen

Sørlandsidyll

Farsund Fjordhotel er et perfekt utgangspunkt for opplevelser på Sørlandet. Hos oss kan du nyte fine dager i rolige omgivelser, kose deg med god mat & drikke og oppleve alt det fine som vår region og våre nærområder har å by på. Vi hjelper gjerne til med å lage pakker som passer for nettopp deres gruppe. 

Vår flotte by er rik på historie, og en populær aktivitet for grupper er byvandring med egen guide. Landets eneste kvinnelige vekter tar dere med på en flott tur gjennom Farsunds gater der man bla. får høre om heksebrenning, skipshistorie og kapervirksomhet. Vekteren blir gjerne med gruppen på rundtur på Lista -halvøya der man får besøke Nordberg Fort, Lista Fyr og se de gamle Helleristningene på Penne. Vi anbefaler også et besøk i Loshavn og Eikevåg, to vakre og idylliske uthavner som er rik på historie. For den naturinteresserte kan også grupper bli med på ringmerking av fugl og fuglevandring på Lista. 

Listalandet lange tradisjoner med utvandring til Amerika, og mye av den amerikanske kulturen gjenspeiles på Lista i form av musikk, språk, byggetekniker, gatenavn m.m. Her kan dere ta en tur på butikken Trunken, som er en autentisk amerikansk department store med masse flotte produkter, eller hva med en lunsj hos Larsens Bakery? Hver sommer arrangeres også American Festival i Vanse, en fargerik festival som hyller det sterke båndet mellom Lista og Amerika med en rekke flotte arrangementer og aktiviteter.

Her på Lista finner du noen av landets flotte strender - et perfekt besøksmål for de som liker seg i det våte element. Hit kommer det også mange surfere og seilere gjennom hele året for å prøve seg i de flotte bølgene. Skulle dere har lyst å lære litt surfing tilbyr ListaSurfing kurs for grupper - Surfekurs med ListaSurfing.

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 38 98 00, eller mail: farsund@fjordhotellene.no
 

Flotte opplevelser

Ønsker dere å utforske våre nærområder kan vi anbefale en tur til Hidra, en flott øyperle som ligger like utenfor Flekkefjord. Hidra er kystidyll på sitt beste og byr på vakker skjærgård, flotte kystheier, fersk sjømat, levende uthavner og kulturhistoriske monumenter. Koselige små butikker og kafe finnes også her.

I Mandal finner du Sjølingstad Uldvarefabrikk. Her produseres det fremdeles ullvare på de gamle maskinene, og publikum får være med på rosessessen råulla må gjennom før den ender som ferdig vare. Her finnes også egen museumsbutikk hvor man kan handle flotte produkter. Når man først er i Lindesnes bør man også svinge innom landets eldste fyr. Fyrtårnet er åpent for publikum, og i fjellhallen under fyret finner du kafe samt utstillinger og filmvisning som gir et innblikk i fyrets historie og kystkulturen.

Kanskje gruppen har lyst å finne på noe kjekt på hotellet etter en lang dag på farten? Vi kan tilrettelegge for quiz og Kahoot der vi har egen quizvert som loser dere gjennom spørsmål og oppgaver. En morsom aktivitet for store og små grupper. Kulturelle arrangementer står også sterkt hos oss, og mange grupper tar turen til hotellet for danseweekender, konserter, show, kurs, temakvelder m.m.  

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 38 98 00, eller mail: farsund@fjordhotellene.no