Farsund Fjordhotel

Farsund Fjordhotel er et koselig sørlandshotell som ligger i vannkanten like utenfor Farsund sentrum. Hotellet er ideelt for alle typer ferie- og forretningsreiser, og er et populært sted for selskap, eventer, gruppeturer samt kurs & konferanser. Vi byr på 54 hotellrom der alle rom har egen balkong med flott sjøutsikt. Vi har også store utearealer med flotte terrasseområder, stor hage og egen brygge. En liten badestrand har vi også, perfekt for lek og vannaktiviteter for de minste.  

Vår restaurant byr på en variert ala carte meny med et godt utvalg av retter. Vårt kjøkken er opptatt av kortreist mat, og vi benytter gode råvarer i våre menyer. Restauranten har flott sjøutsikt og egen terrasse, et herlig sted å nyte et bedre måltid en solfylt sommerdag. Hotellets bar finner du i samme etasje som restauranten, også denne med egen terrasse. 

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL FARSUND OG FARSUND FJORDHOTEL!
Mat & Drikke

Kos deg med god mat og drikke i vår bistro

Hotellets bistro har egen terrasse med flott sjøutsikt, og vår ala carte meny har et rikt utvalg av små og store retter basert på gode råvarer. 

Opplev Sørlandet

Hotellets sentrale beliggenhet på Sørlandet gjør oss til et ideelt utgangspunkt for opplevelser langs kysten. Kanskje vil du prøve deg i Lista Adrenalinpark som har en rekke spenningsfylte aktiviteter på menyen, eller hva med en tur langs Route 8 hvor du får en smak av Det Amerikanske Lista? Skulle du ønske å utforske våre nærområder anbefaler vi en tur til Flekkefjord hvor du kan få oppleve skinnesykling på den gamle jernbanen, eller hva med et besøk i laksetrappen på Kvåsfossen Laksesenter? Mulighetene er mange! 
_DSC2486

Kurs & konferanse

Hos oss har vi flotte kurslokaler med mulighet for opp til 200 deltakere. Våre møterom er fleksible og kan om ønskelig deles opp i flere mindre møterom.
Kurs & Konferanse
2

Selskap & catering

Selskap ved sjøen? Vi har flotte selskapslokaler og vårt team har lang erfaring i å tilpasse selskaper og menyer etter kundens behov.
Selskap & Catering
Farsund14051628

Gruppeturer

Vårt distrikt er et populært reisemål for grupper, og vi hjelper dere gjerne å sette sammen en tur som passer perfekt for deres gruppe.
Gruppeturer
Følg oss på Instagram