Hotellet

Hotellet

Farsund Fjordhotel ligger flott til på Floridaodden like utenfor Farsund sentrum. Alle hotellrom har egen balkong med flott utsikt over sjø og hage. Vår ala carte restauarnt har en god og variert meny.
Booking

Farsund Fjordhotel

Farsund Fjordhotel er et ideelt valg enten du har tenkt deg på ferie- eller forretningsreise. Her kan du nyte fine feriedager ved vannkanten og kose deg med god mat og drikke i vår restaurant og bar. Våre terrasse-områder er også et herlig sted å slappe av og nyte den fine sjøutsikten. Ønsker du å utforske vårt distrikt er du i kort avstand til regionens mange opplevelser og aktiviteter. For den turglade byr Farsund på mange fine turløyper, og hotellet tilbyr også sykkelutleie om du ønsker å ta deg en tur langs landeveien.   

Hos oss har vi også flere små og store lokaler som passer perfekt for alle typer selskaper, eventer samt kurs og konferanser. Lokalene er holdt i lyse og fine farger, og vårt team har lang erfaring med å tilpasse og tilrettelegge slik at ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker. For den treningsglade har vi også eget treningsrom på huset med diverse manualer og treningsapparater.

Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få et hyggelig opphold hos oss!

Veibeskrivelse

Farsund Fjordhotel ligger på Floridaodden like utenfor Farsund sentrum. Fra Farsund er det 90 km til Kristiansand og 190 km til Stavanger. Det er flere daglige bussavganger til disse byene, som begge har gode fly og båt forbindelser til inn -og utland.