Kurs & Konferanse

Kurs & Konferanse

Trenger du et møtested? Her på Farsund Fjordhotel har vi lang erfaring med kurs & konferanser, og vi har kurslokaler som passer for små og store møter.

Kurs i vannkanten

Farsund Fjordhotel har lang erfaring med kurs & konferanser, og vårt hotellet er flittig benyttet av lokale og eksterne aktører som ønsker et møtested i rolige omgivelser. Vårt hotell ligger på Floridaodden like utenfor Farsund, og da syns vi det var på sin plass at vårt fineste kursrom fikk nettopp navnet "Florida". Lokalet er lyst og delikat i fargene med store vinduer for innslipp av naturlig lys og fin utsikt over sjøen. Her finner du også restaurant og fine terrasseområder i nær tilknytning til kurslokalet. I 4 etg. har kurslokalene egen salong ved siden av som kan benyttes som pauserom. Om man har behov for å arbeide i mindre grupper er dette rommet ideelt til deres møte. Vi har også gratis parkering utenfor hotellet og kort vei til alt Farsund har å by på av aktiviteter og opplevelser. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi å tilpasse ditt møte. 

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 38 98 00, eller send oss en mail farsund@fjordhotellene.no

Hotellet følger gjeldende råd og retningslinjer for smittevern gitt av myndighetene.

Opplevelser & Aktiviteter

Om dere legger møte, kurs eller konferanse til oss skreddersyr vi gjerne en pakke med opplevelser og aktiviteter tilpasset deres gruppe. I samabeid med Troll Aktiv tilbyr vi teambuilding for alle typer grupper med aktiviteter som Farsund Mesteren, Magic Box eller dere kan lage deres egen kortfilm med Oscar utdeling. Lista Adrenalin park ligger under 20 minutter fra hotellet og har actionfylte aktiviteter som paintball, ballong-fotball og go-cart kjøring. Her finnes også Escape Room som er en spennende team-building aktivitet. Ønsker dere å utforske våre nærområder kan vi anbefale et besøk på Lindesnes Fyr, en guidet byvandring i kaperbyen Farsund eller hva med dresinsykling på den gamle jernbanen i Flekkefjord? Dersom gruppen ønsker en aktivitet på hotellet kan vi anbefale quiz eller Kahoot der vi har egen quizvert. Mulighetene er mange, ta kontakt med oss så setter vi sammen noen spennende dager!

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 38 98 00, eller send oss en mail farsund@fjordhotellene.no