Mat & Drikke

Mat & Drikke

Nyt god mat og drikke i vår koselige restaurant! Hos oss skal du spise godt, og vi legger vekt på gode og smakfulle råvarer i våre menyer. Hos oss finner du også egen meny for de minste.

Spis godt i Floridaodden Bistro

I vårt distrikt er det mye historie med utvandring til Amerika, og den amerikanske kulturen står sterkt. Med vårt konsept, Floridaodden Bistro har vi tatt et steg inn i denne kulturen og tatt med oss lokal historie, kjærlighet til maten, gode råvarer og blandet med smaker fra Amerika. 

Bistroen har en stor terrasse med flott utsikt over Farsund fjorden. Et herlig sted å nyte et bedre måltid og se på livet på fjorden. Hos oss legger vi vekt på å bruke gode råvarer etter sesong, og vårt kjøkken har satt sammen en spennende og variert ala carte meny som bør kunne friste enhver gane. Vi har også egen meny for de minste, med gode og smakfulle retter. Hotellets bar ligger på samme nivå som resepsjonen, også denne med flott terrasse. Et perfekt sted å kose seg med noe godt i glasset og nyte fine kvelder. I baren finner du også dart og shuffleboard. I tilknytning til hotellet har vi også Sjaluppen, -  en overbygget utearena som brukes i sommerhalvåret til store og små arrangementer. Sjaluppen er også for utleie.

Åpningstider bistro og bar: Mandag - lørdag fra kl. 17:00 - 21:30. Søndag fra kl. 15:00 - 21:00. 
Fredager har vi "All you can eat buffet" fra kl. 18:00 - 21:00 (kan få pizza fra kl. 17:00)
Baren er åpen alle dager fra kl. 08:00 - 03:00. Aldersgrense 20 år.

For mer info og booking kontakt oss på tlf: 38 38 98 00, eller send oss en mail farsund@fjordhotellene.no

Hotellet følger gjeldende råd og retningslinjer for smittevern gitt av myndighetene.
ala%20carte14

Ala carte

Nyt god mat i flotte omgivelser! Floridaodden Bistro har mye godt på menyen, for både liten og stor. Her er noe for enhver smak.
Julemeny%202022
ribbe%2C%20medister1

Julebord

Hos oss skaper vi den gode stemningen og finner frem de gode tradisjonene så dere skal få en fantastisk opplevelse.
Christmas%20sharing%20dinner

American Christmas Sharing & DJ

Ekte Amerikansk Christmas Sharing handler om å dele med de man er glade i, vi skaper amerikansk julestemning i vår restaurant og lager amerikansk inspirert julemat som du kan dele med familie og venner.
Les mer her

Bestill bord

Husk at dette er kun en forespørsel om booking.
Bookingen er ikke bekreftet før du mottar bekreftelse av oss per e-post.
NB! Gjelder det reservasjoner samme dag anbefaler vi å ringe resepsjonen, tlf: 38 38 98 00.