Vi har nylig pusset opp restauranten og startet mange nye spennende konsepter. Vi søker deg som har entusiasme for matfaget, er fremoverlent, liker å utvikle nye konsepter, være kreativ og har evnen til å lede et kjøkken i hektiske tider. Kjøkkenet er en stor del av omsetningen på hotellet og et veldig viktig satsingspunkt for oss. Vi forventer at du som kjøkkensjef sørger for kvalitet i alle ledd av produksjonen, og har fokus på smak, kvalitet og presentasjon.
Du må være flink å inspirere og motivere ditt team, og legge til rette for utvikling. Ledererfaring fra bransjen er en stor fordel. Vi ønsker at du har en klar og tydelig lederstil som skaper tillitsfulle og motiverte medarbeidere.
Lønnsbetingelser i henhold til ansiennitet og kvalifikasjoner.
Ønsket kvalifikasjoner:
- Fagbrev kokk
- Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
- Fleksibel, serviceinnstilt, strukturert og nøyaktig
- Kreativ og nytenkende
- Motivator for ditt team
- Positiv og evne til å stå på i hektiske perioder
- Gode språkkunnskaper (norsk og engelsk, muntlig og skriftlig)
- Kunnskap om internkontroll
- Økonomisk kunnskap/forståelse for god kjøkkendrift
Dine arbeidsoppgaver:
-Daglig drift av kjøkkenet
-Meny og konsept utvikling
-Budsjett og resultat ansvar
-Personalansvar , herunder rekruttering/ utvikling av medarbeidere
-HACCP / IK-mat
Intervju og ansettelse skjer fortløpende og etter avtale.
For evt. spørsmål vedr. stillingen kan hotell sjef, Therese Malmo, kontaktes på telefon 47 275 205. Søknad med CV kan sendes therese@fjordhotellene.no