Foto: Therese Larsen
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking:

Kulturminner

Listalandet er kjent for sine utallige fornminner, og et av de mest kjente funnstedene er Pennefeltet. 3000 år gamle helleristninger av skipsfigurer, skålgroper og fotavtrykk vitner om gamle virke- og bosettingsplasser. Man finner også rester etter gammel hustuft fra folkevandringstiden. Her er gravhauger og gårdsanlegg fra jernalderen, samt stein-gjerder både fra eldre og nyere tid.

Husan: Grunnleggeren av Farsund by, Jochum Brinch Lund tegnet og bygget denne vakre bygningen som bolig for sine to sønner i 1801. Siden har Husan vært med på selskapeligheter og katastrofer, branner og ombygginger i takt med byens historie. Husan er i dag Farsund kommunes administrasjonsbygning, med kontorer, kommunestyresal og festsal.

Farsund

Kaperbyen Farsund med mange spennende opplevelser og aktiviteter.

Brettseiling

Flott hav og flotte strender - Eldorado for brettseiling.

Fuglekikking

Ved Lista Fuglestasjon som ligger på området til Lista Fyr drives det standardisert ringmerking av fugl og registrering av fugletrekkene fra og til Norge.

Lista

Listalandet - Kulturminner - Flotte strender - Utvandrerhistorie etc.

Nordberg Fort

Leiren er et av få tyske kystfort som er bevart i sin opprinnelige form, og er i dag fredet som kulturminne.

"Everything American"

Har du en liten del Amerika i hjertet ditt, gode minner derfra eller rett og slett lyst til å oppleve noe gøy og annerledes?

Andre aktiviteter og opplevelser

Sørlandsbadet - Gocart - Bowling - Turer m.m.