IMG_2795
Foto: Therese Larsen
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking:

Andre aktiviteter og opplevelser

Sørlandsbadet
Sørlandsbadet er et aktivt og attraktivt feriesenter i Lyngdal med gode og fine aktiviteter for hele familien. Her finnes et flott badeland med både inne og uteanlegg, samt treningssenter, spa, velvære, cafe, fysioterapi og turløyper. Hele opplevelsessenteret har aktivitet, helse og velvære i fokus og hvor livsgleden for familien dyrkes.  Sørlandsbadet jobber for at regionen skal tilby den beste rekreasjonsopplevelsen og kvalitetstid for familier på Sørlandet og som et av de ledende badeland i Norge. Sørlandsbadet ligger ca 15min kjøring fra hotellet.

Go-Cart
Liker du fart og spenning ? Da er gocart banen på Lista det rette element for deg. Mange entusiaster og mangfoldige du-nadstimer ligger bak det flotte motor- sportsanlegget som ble åpnet i 2008. Banen er 750m lang og er hyppig brukt av lokalbefolkningen og tilreisende fra gammel til ung. Go-cart banen ligger ca 10min kjøring fra hotellet.

Lucky Strike
Nyt en dag sammen med gode venner og familie på Lucky Strike bowling og aktivitetssenter ved stranda på Kvavik rett utenfor Lyngdal sentrum.
Åpningstider Mandag - Torsdag 10.00 - 23.00, Fredag- Lørdag 10.00 - 02.00    
og Søndag 13.00 - 23.00.  Bowlinghallen ligger ca 10min kjøring fra hotellet.                                                 

Dresinkjøring på Flekkefjord banen
En av de mest populære aktivitetene i Lister er skinneskykling på den gamle Flekkefjordbanen. Hvert år sykler tusen- vis den 34km lange ruten og får seg en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Nyt en dag i flotte omgivelser med mat- pakka i sekken. Turen passer for alle aldersgrupper. Flekkefjord ligger ca 45min kjøring fra hotellet.

Golf
Utsikten Golfklubb ble kåret til Norges Golfperle i 2007. Naturen deler av sin friske stillhet langs store frodige greener og terrenglagte myke fairwayer. Enten du velger 18- eller 9-hullsbanen finner du utfordringer i det spektakulære og hvile i det vennlige. En ren meditasjon fra lynghei til trollskog og flott utsikt. Golfbanen ligger ca 30 min kjøring fra hotellet.

Byvandring
Farsund er en flott kystby med mange attraksjoner og severdigheter. Den har en spennende historie som spenner seg fra kapervirksomhet og utvandring til heksebrenning. Opplev en flott tur i Farsund by med egen guide som leder deg gjennom byens mangfoldige og interessante historie.

Hervoll Mølle
Hervoll Mølle betår av to gamle kvernhus som ligger i et flott kulturlandskap. Stedet er også utgangspunkt for ulike tursiter i området. Fortsett turen opp til Lofjell eller ned til Nordberg Fort!
IMG_1307

Farsund

Kaperbyen Farsund med mange spennende opplevelser og aktiviteter.
brettseiling

Brettseiling

Flott hav og flotte strender - Eldorado for brettseiling.
_d%3D354%26p%3D2027%26t%3D4%26

Fuglekikking

Ved Lista Fuglestasjon som ligger på området til Lista Fyr drives det standardisert ringmerking av fugl og registrering av fugletrekkene fra og til Norge.
004

Kulturminner

Listalandet er kjent for sine utallige fornminner, og et av de mest kjente funnstedene er Pennefeltet.
IMG_1180

Lista

Listalandet - Kulturminner - Flotte strender - Utvandrerhistorie etc.
-MG-9738-400750

Nordberg Fort

Leiren er et av få tyske kystfort som er bevart i sin opprinnelige form, og er i dag fredet som kulturminne.
Amerikanske-Lista

"Everything American"

Har du en liten del Amerika i hjertet ditt, gode minner derfra eller rett og slett lyst til å oppleve noe gøy og annerledes?
brettseiling

Sykkeltur i det blå

Nyt den fine utsikten fra sykkelsetet. Her er mange flotte turmuligheter.