_DSC2496
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking:

Kurs & Konferanse

HOS OSS
Farsund Fjordhotel har 54 rom, alle med terrasse mot sjøen og utsikt over Floridaodden der hotellet ligger idyllisk plassert. Det er få steder i Norge med så lang historie for utvandring til Amerika som i Farsund og på Lista. Derfor er vårt fineste konferanserom oppkalt etter Florida. Dette er lyst og delikat i fargene med store vinduer for innslipp av naturlig lys og fin utsikt. Et av våre lokaler i 4. etg har også salong ved siden av som kan benyttes som pauserom. Om man har behov for å arbeide i mindre grupper er dette rommet ideelt til deres møte. Vi har også gratis parkeringsmuligheter utenfor hotellet og kort vei til alt Farsund har å by på av aktiviteter og opplevelser.

KAPASITET
Hos oss har vi flotte kurslokaler med mulighet for opp til 100 personer i klasserom-oppsett og 200 personer i kino-oppsett. Våre møterom er fleksible og kan om ønskelig deles opp i flere mindre møterom. Vi har gode tekniske fasiliteter og egen kurs og konferansevert til disposisjon.

SPIS GODT
I vår restaurant serverer våre dyktige kokker både lunsj og middag under deres kurs/konferanse. I pausene setter vi frem sunn mat med kaffe og frukt så dere får litt påfyll mellom øktene. Kos dere gjerne på vår flotte terrasse og nyt den fine utsikten over Farsund fjorden.

OPPLEVELSER
Om dere legger deres kurs eller konferanse til oss skreddersyr vi gjerne en pakke med opplevelser og aktiviteter tilpasset dere. Ta kontakt med vår salgssjef, så setter vi sammen noen spennende dager! I samabeid med Troll Aktiv tilbyr vi teambuilding for alle typer grupper, som f.eks. Escape room eller dere kan lage deres egenkortfilm med Oscar utdeling. Lista Adrenalin park ligger under 20 minutter fra hotellet og har actionfylte aktiviteter som paintball, ballong-fotball og go-cart kjøring på Lista flyplass. Ellers har Sørlandet masse flotte opplevelser vi kan anbefale som Lindesnes fyr, Lista strendene, kulturminner eller guidet vandring i kaperbyen Farsund. Mulighetene er mange.

For mer info og booking kontakt vår salgssjef Sissel Steffensen, tlf: 90 09 09 18, e-post: sissel@ffhhotels.no

Opplevelser

IMG_1307

Farsund

Kaperbyen Farsund med mange spennende opplevelser og aktiviteter.
IMG_1180

Lista

Listalandet - Kulturminner - Flotte strender - Utvandrerhistorie etc.
-MG-9738-400750

Nordberg Fort

Leiren er et av få tyske kystfort som er bevart i sin opprinnelige form, og er i dag fredet som kulturminne.
004

Kulturminner

Listalandet er kjent for sine utallige fornminner, og et av de mest kjente funnstedene er Pennefeltet.