Overnatting med aktviteter og opplevelser

fram til uke 49
mer opplevelse some
ALLE GODE TING ER 5!
Nå kan du bo hos oss å få billetter (inkl.) til hele 5 spennende aktiviteter og attraksjoner i Lister-Lindesnes regionen. Du vil få billettene til opplevelsene i vår resepsjon. Kampanjen varer fram til uke 49.

Aktiviteter og attraksjoner du kan besøke er:

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet er et attraktivt feriesenter i Lyngdal med fine aktiviteter for hele familien. Her finnes et flott badeland med både inne og uteanlegg, samt treningssenter, spa, velvære, cafe, fysioterapi og turløyper.

Kvåsfossen
Her kan du oppleve sprell levende laks på nært hold! Nasjonalt Villakssenter - Kvåsfossen i Lyngdal har Norges lengste laksetrapp i tunnel. Laksen kan sees "live" bak store glassvinduer hvor man ser dens ferd opp trappa. Senteret ønsker å formidle om villaksen, og har barn og unge som hovedmålgruppe. Besøkssenteret  ligger plassert «vippende» på juvkanten ved Kvåsfossen, og byr på spektakulær utsikt. Åpningstider, hele året: hver onsdag fra 09.00 – 15.00 og hver søndag fra 11.00 – 16.00.

Lindesnes Fyr
Fyret som ligger her på sydspissen av Norge er landets eldste fyrstasjon og Norges sydligste fastlands-punkt. Lindesnes Fyr holder åpent hele året og har blitt et av Sørlandets mest populære turistmål. Fyrtårnet er åpent for publikum, og i den store fjellhallen under fyret finner du kafe samt utstillinger og filmvisning som gir deg et innblikk i fyrets historie og kystkulturen. På området finnes rester av gammelt fort fra 2.verdenskrig, og i en av de gamle tunellene er det i dag bildegalleri med flotte bilder av fyret.

Lista Adrenalinpark - gjelder Trampoline parken
Prøv en trampoline hvor du når nye høyder! Her kan du øve på hopping, triks, spille trampolinebasket, kaste deg ut i skumgroper eller prøve deg på Ninja bane junior. 

Lista Fyr
Lista Fyr er et populært besøksmål. Fyrtårnet er bygget i hugget granitt, er fra 1833 og er 34 meter høyt. Det hurtigblinkende linseapparatet er fortsatt i drift. Fyret er stadig et landemerke til hjelp for skipstrafikken. Fyrstasjonen har meteorologisk stasjon og kystmeldingstjeneste i tillegg til fyrdriften.

For mer info og booking, tlf: 38 38 98 00, e-mail: farsund@fjordhotellene.no
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking: