Dansehelg med Good Old Days Band

Fre 1.mars og Lør 2.mars
Kjente og kjære låter krydret med humør, og gode historier
img 3739
Good Old Days Band
Kos deg med god musikk fra svunne tider når Good Old Days Band byr opp til dansehelg på Farsund Fjordhotel, Fredag 1.mars  og Lørdag 2.mars.

Priser pr. kveld:
Billett kr. 100,-Billett + middag kr. 445,-  
Billett + middag + overnatting kr. 895,- pr. pers i dobbeltrom pr. natt.
Kr. 1145,- for enkeltrom pr. natt

For mer info og booking, tlf: 38 38 98 00, e-post: farsund@fjordhotellene.no

Litt om bandet:
Good Old Days Band er et band med erfarne musikere som ønsker og bringe musikk og typiske aktiviteter både for voksne og seniorer. Gruppen består av i alt 5 medlemmer fra Vigeland, Evje, og Sandnes. Torgny Moan og Leif Berland er leder for underholdning og musikk opplegget.

Musikken og underholdningen skal fremkalle følelser og minner som går tilbake til ungdommens gode tider. Formålet med Good Old bandet er å gjenskape slike opplevelser på en god måte gjennom kjente og kjære melodier, krydret med humør og gode historier.

Bandet er blitt oppfordret av mange som mener at dette tiltaket er viktig for denne gruppen av voksne og eldre mennesker, men vi opplever at mange unge også er fasinert av musikken fra 60- og 70-årene og blir gjerne med i en svingom til kjente, kjære og tidløse melodier fra bla Everly Brothers, Elvis, Ricky Nelson, Jim Reves og mange fler.
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking: