IMG_2810
Foto: Therese Larsen
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking:

Grupper

Farsund Fjordhotel tar imot små og store grupper gjennom hele året, og vi tilrettelegger etter kundens ønsker og behov. Vi har lang erfaring med å tilpasse aktiviteter og opplevelser til hver enkelt gruppe så de får oppleve det beste Farsund og Sørlandet har å by på.

Noen forslag:
I vår koselige sørlandsby kan byens egen vekter ta dere med på en flott byvandring, eller bli med som guide på en rundtur på Listalandet. Her ute finner vi også Lista Fyr hvor vi tilbyr egen fyrpakke for grupper der man får omvisning på fyret. For den kulturinteresserte er Lista et populært turistmål med Nordberg Fort og gamle forminner. 

En sykkeltur i det blå kan også være en trivelig gruppeaktivitet, her finnes flotte turmuligheter med fine sykkelstier og mindre traffikerte veier. I vårt distrikt er det også et rikt fugleliv, og nå kan grupper få bli med på ringmerking og fuglevandring på Lista og oppleve den mektige naturen på nært hold! 

Hotellet vil svært gjerne være med å legge forholdene til rette slik at dere får et komfortabelt og hyggeligold i vår koselige kommune, med tilhørende herligheter og severdigheter. 

For mer info og booking kontakt vår salgssjef Sissel Steffensen, tlf: 90 09 09 18, e-post: sissel@ffhhotels.no

Opplevelser

IMG_1307

Farsund

Kaperbyen Farsund med mange spennende opplevelser og aktiviteter.
IMG_1180

Lista

Listalandet - Kulturminner - Flotte strender - Utvandrerhistorie etc.
-MG-9738-400750

Nordberg Fort

Leiren er et av få tyske kystfort som er bevart i sin opprinnelige form, og er i dag fredet som kulturminne.
004

Kulturminner

Listalandet er kjent for sine utallige fornminner, og et av de mest kjente funnstedene er Pennefeltet.