Kaperdager i Farsund

11.jul - 17.jul
vsfa-1210-sjorovertur-med-kaptein-torrius-877167
Foto: Tore Haus / Visit Sørlandet
Det blir Kaperdager og Kapernatt i år også! Ei lita uke full av aktiviteter, konserter og pirater. Vi nevner bl.a. sjørøverturer med kaptein Torius på Adella, konserter med nasjonale og lokale artister – og mye mer! Festivalpass og enkeltbilletter kan kjøpes via eBillett, og det kan lønne seg å være tidlig ute!

Kaperdagene har blitt en tradisjon i Farsund. 11.-17. juli fylles Torvet, havna og Farsund sentrum med aktiviteter, musikk og galskap. Kaptein Torius og sjørøverne hans regjerer i byen med både sjørøvershow og sjørøverturer om bord i den store sjørøverskuta. Figurene Ludolf og Theodora setter sitt preg på byen, blant annet med en spesiallagd barneteaterforestiling. I tillegg blir det konserter med lokale musikkrefter og nasjonale artister hele uka.

Festivalen avsluttes på kapervis med Kapersjøslag på Torvet – et historisk spill med utgangspunkt i historiene rundt den lokale båten Veiviseren sine kapringer av fremmede skip langt norskekysten. Alt dette på oppdrag fra daværende konge i Norge! Tirsdag 17. juli er spekket med morro for hele familien, og på kvelden braker det løs med kanondrønn, Ludolf og Teodora, og en spekket underholdningskveld med sjanti, kapring og god stemning i byen. Drøm deg tilbake til 1807!

Les mer om Kaperdagene i Farsund på Facebooksiden: «Kaperdagene i Farsund».

Kilde: Lister Reiseliv

Trenger du overnatting?
For mer info og booking, tlf: 38 38 98 00, e-post: farsund@fjordhotellene.no
Til toppen

BOOKING

For mer informasjon og booking: